© Baykuş Haber

Başkan Kassanovdan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için kutlama mesajı

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİNİN İKİNCİ TURUNU RESMİ OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KAZANMASININ ARDINDAN DÜNYA AHISKA TÜRKLERİ BİRLİĞİ (DATÜB) GENEL BAŞKANI ZİYATDİN KASSANOV KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci turda kazanmasının ardından bir kutlama mesajı yayımladı.

Kassanov, mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğini ve Türkiye'nin geleceğine olan inancını övdü. Ayrıca Türkiye'nin ekonomik kalkınma, altyapı iyileştirmeleri ve sosyal politikalarını öven Kassanov, bu başarıların milletin güvenini ve liderliğini yansıttığını vurguladı.

DATÜB Genel Başkanı ayrıca, Türkiye'nin ulusal birlik ve dayanışma içinde daha güçlü bir ülke haline geleceğine, demokrasi ve insan haklarının korunacağına ve milletin refahının artırılacağına inandığını ifade etti.

Türkiye'nin bölgesel ve uluslararası alanda etkisini artırdığını belirten Kassanov, 21. yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olacağına inandığını ve Türk halkının bu yüzyıla mutlu ve gururlu bir şekilde girdiğini söyledi.

Kassanov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik ederken, Türkiye'nin daha da güçlenmesini ve uluslararası alanda liderlik sergilemeye devam etmesini dilediğini ifade etti. Mesajını Ahıskalı Türkler olarak kendilerinin de tebriklerini ileterek tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER