© Baykuş Haber

Başkan Kayda, Devlet Bahçeliyi ziyaret etti

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmek üzere Ankara'ya gitti. Kayda, Cumhur İttifakı'nın zaferle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri nedeniyle Bahçeli'yi tebrik etmek amacıyla ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Kayda, Salihli'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kazandırdığı projeler ve devam eden hizmetler hakkında bilgi verdi. Cumhur İttifakı birliğine vurgu yaparak, Bahçeli'ye teşekkürlerini ileten Kayda, başarılı işbirliğinin devam etmesi dileklerini iletti.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Yıldırım ve Sadir Durmaz'ı da ziyaret etti. Projelerin uygulanmasında ve diğer alanlarda verdikleri destekler için Bahçeli ve MHP yöneticilerine teşekkürlerini ileten Kayda, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve Salihlililere selamlarını iletti. Ziyaret, Cumhur İttifakı'nın birliği ve işbirliği ruhunun devam ettiğini gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER