© Baykuş Haber

Başkan Kayda, personeli ile bayramlaştı

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA, BAYRAM TATİLİ ÖNCESİNDE BELEDİYE BİRİMLERİNDE ÇALIŞAN PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELEREK BAYRAMLAŞTI. BAŞKAN KAYDA, BELEDİYE YEMEK SALONUNDA DÜZENLENEN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILAN PERSONELİ İLE SOHBET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI.

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, bayram öncesinde belediye personeliyle buluşarak bayramlaştı. Belediye Başkanı Kayda, çalışanlarını Belediye Yemek Salonunda düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde ağırladı. Personeliyle samimi bir şekilde sohbet eden Kayda, bayramlarını kutlayarak teşekkürlerini iletti.

Başkan Kayda, Salihli Belediyesi'nin bir aile olduğunu ifade ederek, birçok projeyi birlikte hayata geçirdiklerini vurguladı. Mesai arkadaşlarına teşekkür eden Kayda, Kurban Bayramı'nı şimdiden kutladı ve bayram coşkusunu sevdikleriyle bir arada yaşamalarını diledi. Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olanlara ise hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu. Belediye personeline sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar diledi.

Bayramlaşma törenine Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer, belediye daire müdürleri ve çalışanlar katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER