© Baykuş Haber

Başkan Kayda, Salihlinin futboldaki sultanlarını ağırladı

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA, 2.LİG HAYALİ PLAY-İN MAÇLARINA KALAN İLÇENİN FUTBOLDAKİ SULTANLARI ÖZ GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ AĞIRLADI.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, futbol sahnesinde adından söz ettiren Salihli Öz Gençlerbirliği takımını ağırladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Ligi 6. Grup'ta mücadele eden ve ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off biletini elde eden Salihli Öz Gençlerbirliği, büyük bir başarıya imza atmıştı.

Antrenörler Mehmet Ali Karaaslan, Tacettin Arslan ve Sezer Kanatlar yönetimindeki takım, çeyrek finalde Muş Yağmur Spor'u mağlup ederek yarı finallere yükselmişti. Ancak yarı finalde Eskişehir'de Karabük Gençlerbirliği Spor'a yenilerek finallere ulaşma şansını kaybetmişti.

Final kapısından dönen Salihli Öz Gençlerbirliği'nin futbolcuları, bu başarılarından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında antrenörler de hazır bulundu ve futbolun sultanları, Başkan Kayda'ya verdikleri destek için teşekkür ettiler.

Başkan Kayda ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Salihli Öz Gençlerbirliği'nin play-in maçlarında başarılı olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER