© Baykuş Haber

Başkan Kılıçtan LGSde derece yapan öğrencilere ödül

BAŞKANI ALİ KILIÇ, TERME İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL RAHMAN KÖSE, LGS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER, ECE BİLGE ORGUN, MUTLU NUR KURNAZ, EMRE KARABELA, BERRA NAZ ÖZBOYACI, BEYZA AK, BEREN SU ÇELİK, NİSANUR YAŞAR, OKUL MÜDÜRLERİ, ÖĞRETMENLER VE VELİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçe genelinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirme fırsatı buldu. Başkan Ali Kılıç, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse eşliğinde LGS'de başarılı olan öğrencileri, isimleri Ece Bilge Orgun, Mutlu Nur Kurnaz, Emre Karabela, Berra Naz Özboyacı, Beyza AK, Beren Su Çelik, Nisanur Yaşar olan öğrencileri, okul müdürleri, öğretmenler ve velileri makamında misafir etti.

Başkan Kılıç, gençlerin elde ettiği bu başarının ömür boyu devam etmesini dilerken, şunları söyledi: "Geleceğimizi inşa eden ve daha da yükselten sevgili gençlerimize kazandıkları başarılarından dolayı tebriklerimi sunuyorum. Bu değerli evlatları yetiştiren ailelere ve öğretmenlere de teşekkür ederim. Değerli öğrencilerimiz, eminim ki her birinizin belirli hedefleri vardır. Bu hedeflere ulaşmak için büyük bir çaba sarf ediyorsunuz. Tanrı size zihinsel açıklık versin. Başarının anahtarı emek ve çabadan geçer. Sizler de bu yolda büyük bir çaba harcayacaksınız. Ülkemizin, memleketimizin, kendi geleceğinizin ve toplumsal gelişimin katkılarına daha fazla ihtiyacı var. Terme Belediyesi olarak bugüne kadar gençlerimizin ve öğrencilerimizin yanındaydık ve her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz. Gençlerimize nasıl daha fazla katkı sağlayabileceğimizi düşünmek için her zaman buradayız. Gençlerimiz, bizim en büyük hazinemizdir. Sizler için buradayız."

Başkan Kılıç, ziyaretin sonunda öğrenciler ve velileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER