© Baykuş Haber

Başkan Küpeliden Kurban Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (EOSB) YÖNETİM KURULU BAŞKANI NADİR KÜPELİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Küpeli, mesajında Kurban Bayramı'nın fedakarlık, yardımlaşma ve paylaşma günü olduğunu vurgulayarak bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği günler olduğunu belirtti. Toplumda birlik ve beraberlik şuurunun bu günlerde şekillendiğine değinen Küpeli, bayramların milleti daha güçlü kıldığını ifade etti.

Küpeli, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını hayatlarının merkezine koymanın önemine vurgu yaparak, bu şekilde geleceğe emin adımlarla ilerlemenin mümkün olduğunu söyledi.

Ayrıca, Eskişehir OSB olarak Türkiye'nin yüzyıl hedeflerine ulaşma doğrultusundaki çalışmalarına da devam edeceklerini belirten Küpeli, bayramın şehirleri, ülkeyi, İslam alemini ve tüm insanlığı sağlık, huzur ve mutlulukla doldurmasını dilediğini ifade etti. Mesajını, milletin Kurban Bayramı'nı kutlayarak tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER