© Baykuş Haber

Başkan Oktay, Kaymakam Kaya ile görüştü

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKTAY YENİ GÖREVE BAŞLAYAN MARMARİS KAYMAKAMI NURULLAH KAYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni göreve başlamış olan Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Oktay, Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı'ndan Marmaris Kaymakamlığı görevine atanmış olan Kaymakam Kaya'yı makamında ağırladı.

Başkan Oktay, Kaymakam Kaya'ya yeni görevi dolayısıyla "hoş geldiniz" dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. İkili, ilçe hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Oktay, Marmaris'e en üst düzeyde hizmet sunabilmek için tüm kurumların bir arada uyum içinde çalıştığını vurgularken, Kaymakam Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Oktay'a teşekkür etti.

Kaymakam Kaya, Marmaris'in marka değerini korumak için işbirliği içinde çalışacaklarını ve ilçeye katkı sağlayacaklarının altını çizdi. İkilinin buluşması, Marmaris'in daha da gelişmesi ve ilçeye daha iyi hizmet sunulması yolunda işbirliğinin bir göstergesi olarak kabul edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER