© Baykuş Haber

Başkan Oktay, kurban kesim yerlerini ziyaret etti

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKTAY, BAYRAM DOLAYISIYLA KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kurban Bayramı'nı dolayısıyla kurban satış ve kesim alanlarını ziyaret etti. Günnücek'teki kurban satış ve kesim alanını ziyaret eden Oktay, kurban satıcıları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bayramlarını kutlayarak hayırlı günler dileyen Oktay, kurban satıcılarıyla ve kurban almak veya kestirmek için gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Oktay, ziyareti sırasında şunları söyledi: "Birlik ve beraberlik dolu, güzel ve mutlu bir bayram dileklerimizle vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Kurban satış ve kesim yerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bayramlaştık. Kurban satıcılarına bol kazançlar, tüm kurumların görevlilerine kolaylıklar diledik."

Bayram boyunca belediye ekiplerinin 7/24 teyakkuzda olduğunu vurgulayan Oktay, "Belediye olarak halkımızın huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesi için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Özellikle zabıta ve temizlik ekiplerimiz 7/24 saat esasına göre çalışıyor. Marmaris'imizde meydana olumsuz manzaralara anında müdahale ediyor" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER