© Baykuş Haber

Başkan Özcan, Menderesi anma programlarına tüm vatandaşları davet etti

BAŞKAN ÖZCAN, MENDERES’İ ANMA PROGRAMLARINA TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı Merhum Adnan Menderes'in vefatının 62. yıldönümü vesilesiyle ilçede düzenlenecek programlara siyasiler ve hemşehrilerini davet etti.

Başkan Özcan, Adnan Menderes'in vefat yıldönümünde millet iradesinin her türlü gücün önünde olduğunu vurgulayarak, "Merhum Adnan Menderes'i bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Adnan Menderes, ülkemize hizmet etmiş, İstiklal Madalyası sahibi bir devlet adamı olmanın yanı sıra iyi bir hukukçu olarak da tanınır. Onun ve arkadaşlarının idamı, hukuk ve adaleti ayaklar altına alan bir karar olarak tarihe geçti." şeklinde konuştu.

Menderes ve arkadaşlarının anısını canlı tutmak amacıyla 16 Eylül'de Nazilli'de bir dizi etkinlik düzenleneceğini belirten Başkan Özcan, bu etkinliklere tüm siyasileri, basın mensuplarını, meclis üyelerini ve muhtarları davet etti. Programların Adnan Menderes Parkı'nda başlayacağını ve Koçarlı'daki Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ni ziyaret edilerek Nazilli Belediye Meydanı'nda büyük bir tavuklu pilav hayrı yapılacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER