© Baykuş Haber

Başkan Özdemir: İlçenin gelişimine katkıda bulunacak projeler hazırlıyoruz

DOĞU KARADENİZ PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI (DOKAP) BAŞKANI HAKAN GÜLTEKİN İLE DOKAP BAŞKAN YARDIMCILARI ŞEREF DEMİR VE MUSTAFA KEMAL BİLGİN HAVZA’YI ZİYARETE EDEREK HAVZA YÖRESEL ÜRÜN VE KAPALI PAZARYERİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR. İLK OLARAK HAVZA BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN ÖZDEMİR’İ MAKAMINDA ZİYARET EDEN HEYET AKABİNDE SAHADA İNCELEMELER YAPTI. DOKAP GÖREVLİLERİ İLE BAŞKAN SEBAHATTİN ÖZDEMİR İLÇEDE TARIM, HAYVANCILIK VE TURİZM SEKTÖRLERİNE YÖNELİK PROJELER, DOKAP KAPSAMINDA İLK VERİLEBİLECEK DESTEKLER GİBİ KONULAR HAKKINDA BİR SÜRE GÖRÜŞTÜLER.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri inşaatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, şunları söyledi: "Şu anda Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri inşaatına başladık. Ayrıca, Ziraat Odamızın Danelik Mısır Kurutma Tesisi Projesi de hayata geçiyor. İlçemizin tarım ve turizm alanındaki gelişimine katkı sağlamak amacıyla projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor."

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ve DOKAP Başkan Yardımcıları Şeref Demir ve Mustafa Kemal Bilgin, Havza'yı ziyaret ederek Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri inşaatını inceledi. Heyet, başkan Özdemir ile tarım, hayvancılık ve turizm sektörlerine yönelik projeler ve DOKAP destekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Özdemir, projelerin ilerlemesiyle DOKAP'a başvurularını yapacaklarını belirterek, tarım, hayvancılık ve turizmin gelişimine katkı sağlayacaklarını vurguladı. Ayrıca, Canlı Hayvan Pazarı Modernizasyonu ve Ziraat Odası'nın Danelik Mısır Kurutma Tesisi gibi projelerin tamamlandığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER