© Baykuş Haber

Başkan Özdoğan: “Biz nüfusumuzun planlı artması yönünde gayret gösteren bir ilçeyiz”

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ÖZDOĞAN, İLÇEDE YAPIMI DEVAM EDEN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIN HIZLA DEVAM ETTİĞİNİ BELİRTEREK, PROJENİN 3’ÜNCÜ ETABI VE 400 DAİRELİK TOKİ KONUTLARININ TEMELİNİN BU YIL ATILMASI İÇİN BAKANLIK İLE GÖRÜŞMELERİN DEVAM ETTİĞİNİ İFADE ETTİ.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede devam eden kentsel dönüşüm projesinin hızla ilerlediğini ve proje kapsamında 3. etap ile 400 dairelik TOKİ konutlarının temelinin bu yıl atılması için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Özdoğan, kentsel dönüşümün ilçenin cazibe merkezi haline geldiğini belirtti ve şunları ekledi: "Şu an 280 dairemizde insanlarımız dönüşüm sonrasında oturuyorlar. Devam eden 2. etapta da 152 dairemizin inşaatına devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sene baharla birlikte anahtar teslim aşamasında olacağız."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hacılar ilçesine 400 konutun yapım müjdesini verdiğini hatırlatan Özdoğan, "TOKİ ile ilgili kuralar çekildi. 400 konut TOKİ’miz ilçemizde yapılacak. TOKİ ile birlikte eş zamanlı 3. etabı planlamıştık. Ön görüşmelerimizde de proje aşamalarını tamamlamıştık. TOKİ’nin çektiği yakın bir zamanda projenin ne zaman ve nasıl başlayacağını kamuoyuyla paylaşmış olacağız. İnşallah bizim hedefimiz, bu sene için TOKİ ile ilgili çalışmanın başlanmasına gayret göstermek." dedi.

Hacılar ilçesinde başlanacak olan TOKİ konutlarının inşaatı için görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Özdoğan, "Vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletimiz bunlarla ilgili en ince ayrıntıları düşünüyor ama öncelik deprem bölgesinde. Konutların bu yıl itibariyle temellerinin atılması yönünde gayret gösteriyoruz." şeklinde konuştu.

Ayrıca, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ve TOKİ konutları ile yeni bir nüfus alanının oluşacağını belirten Başkan Özdoğan, ilçenin modern bir yapıya kavuşacağını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER