© Baykuş Haber

Başkan Özdoğan, öğrencileri ziyaret etti

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ÖZDOĞAN, 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI DOLAYISIYLA OKULUN İLK GÜNÜ BAKİ AYŞE SİMİTÇİOĞLU ANADOLU LİSESİ’Nİ ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI VE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu ve yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan ile birlikte okula gelen Başkan Özdoğan, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Ders zili sonrası sınıfları ziyaret eden ve öğrencilere motivasyon veren Başkan Özdoğan, öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu: "Başarılarınızın sevincini en çok siz yaşarsınız ve başarısızlıklarınızdan en çok siz üzülürsünüz. 9. sınıf olarak yeni bir başlangıç yapmış bulunuyorsunuz. Disiplinli çalışma ve gayret ile başarılı olabilirsiniz. Hiçbir şey çalışmadan ve çaba göstermeden olmaz. Kendinize bir hedef belirleyin ve dünya gündemini takip edin. İlçemize kazandırdığımız modern bir kütüphane olan Halit Özkaya Kütüphanesi'ni kullanarak çalışma ve okuma alışkanlığı edinin. Burada bol bol okuyarak ve soru çözerek başarılı olacağınıza inanıyorum. İyi bir okuldasınız ve gayretli öğretmenleriniz var. Allah yolunuzu açık etsin."

Kaymakam Burak Dertlioğlu ve Başkan Bilal Özdoğan, Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'nde öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER