© Baykuş Haber

Başkan Özkasap TOBB Genel Kurulunu değerlendirdi

MANİSA TİCARET BORSASI BAŞKANI SADIK ÖZKASAP, TOBB SEÇİMLİ 79. GENEL KURULUNA KATILDI

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Seçimli 79. Genel Kurulu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özkasap, genel kurulun Türkiye'nin ileriye taşınması mesajı altında iş dünyası ve hükümetin kararlılığını gösterdiği bir platform olduğunu belirtti.

Başkan Özkasap, şunları söyledi: "Genel kurulumuzun bir diğer önemli özelliği de Ülkemizi daha ileriye taşımak mesajı altında hem İş Dünyasının hem de Hükümetimizin kararlılığını gösterdiği bir platform olması. İş dünyamız üretim ve istihdam kararlılığını koruduğu sürece, hükümetimiz de başta maliyetler ve finansmana ulaşım olmak üzere en akılcı ve destekleyici politikalarla aktarılan tespitlere çözüm üretecek geçiş yollarını sağladığı sürece daha iyiye ulaşmamız her zaman mümkün olacaktır."

Özkasap, iş dünyasının sadece mevcut durumla yetinmeyen, sürekli olarak daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat hedefleyen bir anlayışla hareket ettiğini vurguladı. Ayrıca, TOBB Ticaret Borsaları Konseyi faaliyetleri, tarımsal emtia ticaretini dijital platforma taşıyan Türkiye Ürün İhtisas Borsası'nın kuruluşu, KGF ve Türk Eximbank desteklerinin artırılması gibi birçok önemli çalışmaya katkı sağladıklarını dile getirdi.

Özkasap, TOBB'un iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini hükümete aktarma ve istişare etme görevini sürdüreceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER