© Baykuş Haber

Başkan Özlü, geleceğin sinemacılarıyla bir araya geldi

BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI YASİN ÖZLÜ, GELECEĞİN SİNEMACILARININ YETİŞTİĞİ GENÇ SİNEMA OKULU'NDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELEREK KAMERA KARŞISINA GEÇTİ.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, geleceğin sinemacılarını yetiştiren Genç Sinema Okulu'nda öğrencilerle buluşarak kamera karşısına geçti.

Başiskele Belediyesi, Genç Sinema Okulu aracılığıyla geleceğin sinema yeteneklerini yetiştiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda Ala Mekan'da gençler, uzman eğitmenlerin rehberliğinde yönetmenlik, senaryo yazımı, kamera teknikleri, oyunculuk, film kurgusu, afiş tasarımı, dekor, kostüm, makyaj, dublaj, film müziği ve reklam yapma gibi sinema alanlarında eğitim alıyorlar. Genç Sinema Okulu öğrencileriyle bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, gençlerin eğitimlerini yakından takip etti. GreenBox stüdyosunda çekimlere katılan Başkan Özlü, hem kamera karşısında oyunculuk yaparak hem de kamera arkasında yönetmenlik yaparak keyifli bir zaman geçirdi.

Öğrencilere çalışmalarından dolayı tebriklerini sunan Başkan Özlü, “Genc-i Ala Gençlik Modeli'mizle ilçedeki genç kardeşlerimizin sporda, sanatta, eğitimde ve teknolojideki yeteneklerini gün yüzüne çıkarmalarını ve bu yeteneklerini verilen eğitimlerle daha fazla geliştirmelerini sağlıyoruz. Türkiye'nin yüzyılının inşasında ve ihyasında öncü olacak gençlerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Kocaeli'nin en büyük gençlik merkezi olacak Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'mizi çok yakın zamanda tamamlayarak gençlerimize armağan edeceğiz. Burada gençlerimizin daha güzel bir ortamda daha iyi işler başaracaklarına inanıyorum. Hayatın her alanında gençlerimize güvenimiz tam. Sinema sektöründe de çok parlak bir geleceği olan gençlerimizin olduğunu görmek beni çok heyecanlandırıyor. Kısa sürede büyük başarılar elde eden kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ayrıca eğitmen hocalarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendi senaryolarını yazıp çekecekleri filmin galasını izlemek için sabırsızlanıyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER