© Baykuş Haber

Başkan Özmeriç; “Kurallara uyalım bayramın tadını çıkaralım”

AYDIN ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI SEMİH ÖZMERİÇ, 9 GÜNLÜK KURBAN BAYRAMI TATİLİ DOLAYISIYLA YOLLARDA TRAFİK YOĞUNLUĞUNUN ARTACAĞINI BELİRTEREK, SÜRÜCÜLERİN VE VATANDAŞLARIN DİKKATLİ OLMASINI İSTEDİ.

Kurban Bayramı'nın yaklaştığı bu dönemde Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, trafik yoğunluğunun artacağına dikkat çekerek, sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını istedi. Özmeriç, uzun tatil dönemlerinde trafik kazalarının arttığını belirterek, kazaları önlemek için kurallara uyma çağrısı yaptı.

Özmeriç, sürücülerin araçlarının teknik durumunu kontrol etmeleri, trafik kurallarına uymaları ve yorgun, uykusuz halde direksiyon başına geçmemeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, cep telefonu kullanımı, alkollü araç kullanma, hatalı sollama gibi trafik ihlallerinden kaçınılması gerektiğini belirtti.

Başkan Özmeriç, en iyi sürücünün hız yapmayan ve kazaya sebep olmayan sürücü olduğunu ifade ederek, trafikte kurallara uymak ve diğer sürücülere saygılı olmak gerektiğini söyledi. Bayram tatili boyunca sevdiklerimize güvenli bir şekilde kavuşmamızın önemli olduğunu hatırlattı ve herkese kazasız mutlu bayramlar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER