© Baykuş Haber

Başkan Öztürk, Kurban Pazarını Ziyaret Etti

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK, KURBAN BAYRAMI AREFESİNDE KURBAN SATIŞ PAZARINI ZİYARET ETTİ.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kurban Bayramı arifesinde kurban satış pazarını ziyaret ederek hemşehrilerinin bayramlarını kutladı. Ziyaret sırasında alım-satım yapan vatandaşlara hayırlı alışverişler dileyen Başkan Öztürk, çikolata ikramında bulundu.

Başkan Öztürk, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yahyalı'daki tüm hemşehrilerimizin, Türki Cumhuriyetlerdeki kardeşlerimizin ve İslam Aleminin hem arifelerini hem de bayramlarını tebrik ediyorum. Bugün İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğümüz ile birlikte kurban pazarımızda görev yapıyoruz. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada satış yapan besicilerimiz ile görüştüğümde kendilerinin pazardan memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlarımızdan bir istekte bulunmak istiyorum. Lütfen kurban atıklarını düzensiz bırakmayalım, poşetleyip ağzını bağlayarak çöpe atalım. Çevremizi ve insan sağlığını korumak zorundayız. Rabbim kesilen kurbanları kabul etsin. Bayram, kurban paylaşmaktır. Etrafımızda kurban kesmeyen vatandaşlarımızla bu mutluluğu paylaşalım. Vatandaşlarımız kurban pazarımızdan gönül rahatlığıyla kurban alabilirler. Burada satılan kurbanlıklar sıkı denetimlerden geçiyor."

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Parlak da İslam aleminin bayramını kutlayarak, kurban pazarında satışların düzenli bir şekilde devam ettiğini ve sağlık kontrollerinin yapıldığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER