© Baykuş Haber

Başkan Öztürkten Piknik Severleri Mutlu Edecek Haber

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK, İLÇE HALKININ PİKNİK YAPMAK İÇİN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI YAYLALARI BAKIMA ALACAKLARINI SÖYLEDİ.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçenin popüler piknik alanlarından olan yaylaların bakımını yapacaklarını duyurdu. Başkan Öztürk, İsmet Mahallesi Oğlakçı Yaylası'nda gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere ziyarette bulundu ve bu konuda açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Şu an mutlu bir anı yaşıyoruz. Bir belediye başkanı olarak, hizmet ettiğiniz güzellikleri gördüğünüzde mutlu oluyorsunuz. Bugün Oğlakçı Yaylası'na geldik. Burası gerçek doğal bir güzellikle çevrili. Belediye olarak buraya piknik masaları, oyun alanları, su hattı ve tuvalet inşa ederek insanlarımızın burada rahat bir şekilde piknik yapmalarını sağlamak istedik. Bu çalışmaları diğer yaylalarımızda da gerçekleştireceğiz. İnsanlarımız buraya gelerek kendilerini dinlendirecekler. Boşuna demiyoruz; Burası Yahyalı. Kayseri'nin 16 ilçesi içinde en güzel doğaya, ormana ve şelalelere sahip ilçesi. Belediye başkanlığı yapmak burada gerçekten harika. Yaylalara yönelik hizmetlerimiz devam edecek. İnsanlarımız bu güzelliklerin tadını çıkardıklarında, kendilerini hafiflemiş hissedecekler."

Başkan Öztürk'ün bu açıklamaları, ilçenin doğal güzelliklerinin ve piknik alanlarının bakımına ve geliştirilmesine verilen önemi vurguluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER