© Baykuş Haber

Başkan Pekyatırmacı: “Lise öğrencilerimize bin 500 TL eğitim desteğinde bulunacağız”

SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET PEKYATIRMACI DA HER EĞİTİM DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE DE OKUL ZİYARETLERİ İLE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR. BAŞKAN AHMET PEKYATIRMACI, SELÇUKLU KAYMAKAMI EFLATUN CAN TORTOP VE SELÇUKLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TURAN KAYACILAR’IN DA EŞLİK ETTİĞİ ZİYARET ÇERÇEVESİNDE OSMAN NURİ HEKİMOĞLU ANADOLU LİSESİ VE ALAEDDİN İLKOKULU’NDA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, öğrencilerin başarılı bir eğitim öğretim hayatı sürdürebilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve lise son sınıf öğrencilerine 1.500 TL eğitim desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Her yeni eğitim döneminde olduğu gibi, Başkan Ahmet Pekyatırmacı, öğrencilerle buluşmak ve okulları ziyaret etmek için çaba harcıyor. Bu yıl da Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ile birlikte Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi ve Alaeddin İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında protokol üyeleri, sınıfları dolaşıp öğrencilerle yakından ilgilendiler.

Başkan Pekyatırmacı, lise ziyaretinde öğrencilere hitaben, "Yeni eğitim öğretim dönemi tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olsun. Sınav yılına geldiniz. Hepinize başarılar diliyoruz, Allah kolaylık versin. Eğitime ve okullarımıza büyük önem veriyoruz. Bu okul da bizim için özel. Hem elde ettiğiniz başarılarla adınızdan söz ettiren bir okulsunuz hem de geçmiş süreçlerde yapılan çalışmalarınız ortada. Okul ortamınızda hocalarınız ve idarecileriniz de sizlere çok büyük değer veriyorlar. Okula da aynı şekilde büyük önem veriyorlar. Bizler de belediye olarak katkı sunmamız gereken bir durum varsa bunlarla ilgili hocalarımızla görüşüyoruz. Elimizden gelen çabayı, gayreti gösteriyoruz. Yeter ki sizler en iyi şartlarda eğitim öğretim hayatınızı devam ettirin ve güzel başarılar elde edin. Bunun için gayret ediyoruz. Bu sene size bir müjdemiz de var. Lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteğinde bulunacağız. Selçuklu Belediyesi olarak bin 500 TL biz destek olacağız, 3 bin TL de Büyükşehir Belediye’miz destek olacak. Kitap, kırtasiye ve yardımcı kaynak ürünlerinde bir miktar da olsa öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da Selçuklu'daki eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını ve kurumlar arası işbirliğiyle desteklerin devam edeceğini belirttiler. Başkan Pekyatırmacı ve Selçuklu Belediyesi'ne eğitime verdikleri önem için teşekkür eden Kaymakam Tortop ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayacılar, öğrencilere başarılar dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER