© Baykuş Haber

Başkan Posbıyık, Ereğli il olmadan ölürsem, öbür dünyaya gözlerim açık gider

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ BELEDİYE BAŞKANI HALİL POSBIYIK, GENÇLİĞİNDEN BERİ EN BÜYÜK HAYALİNİN KDZ. EREĞLİ’NİN İL OLMASI OLDUĞUNU BELİRTEREK; “EREĞLİ, İL OLMADAN ÖLÜRSEM ÖBÜR DÜNYAYA GÖZLERİM AÇIK GİDER” DEDİ. POSBIYIK, “CUMHURBAŞKANIMIZ VE MHP LİDERİ BAHÇELİ, BU IŞIĞI VERMİŞTİR. MİLLETVEKİLLERİMİZ ÖNCÜLÜĞÜNDE, SİYASİ PARTİLER, BÜTÜN ODALAR, STK’LAR, MUHTARLAR BİR ARAYA GELİP HEP BİRLİKTE ANKARA YOLLARINI AŞINDIRMALIYIZ” DİYE KONUŞTU.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli'nin İl olmasını büyük bir hayal olarak gördüğünü ifade ederek, bu konuda kararlılığını vurguladı. Posbıyık, şehrin kalkınması için bu adımın önemli olduğunu belirtti.

Posbıyık, şu sözlerle düşüncelerini paylaştı: "Ereğli, sanat, müzik, tiyatro, resim, spor gibi pek çok alanda zengin bir potansiyele sahip bir ilçe. Ancak, gençlerimiz buradan ayrılarak farklı illerde iş bulmak zorunda kalıyorlar. Ereğli'nin İl olması, bu bölgenin insanlarından 2 milletvekili çıkarılması ve daha fazla bütçe kaynağının buraya aktarılması anlamına gelir. Çevre yolları, yatırımlar ve istihdam açısından büyük avantajlar sağlar."

Başkan Posbıyık, milletvekillerinden bu konuda öncülük etmelerini ve tüm siyasi partilerin, odaların, STK'ların bir araya gelip bu amaç doğrultusunda çalışmalarını istedi. Ereğli'nin İl olmasının bölgenin kalkınması ve gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için önemli olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER