© Baykuş Haber

Başkan Sadıkoğlu, üye aidatlarının TOBB tarafından üstlenilmesini talep etti

BAŞKAN SADIKOĞLU, ÜYE AİDATLARININ TOBB TARAFINDAN ÜSTLENİLMESİNİ TALEP ETTİ

6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin ardından Malatya'da ekonomik olarak büyük zorlukların yaşandığını belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, depremzedelerin daha hızlı toparlanabilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından üyelerin oda aidatlarının üstlenilmesi talebinde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu, depremzede firmaların ticari hayatlarını yeniden inşa edebilmeleri için her türlü desteğe ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Depremin etkisiyle binlerce insanımız hayatını kaybetti, on binlerce binamız yıkıldı veya ağır hasar gördü. Ekonomik olarak da büyük bir enkazla karşı karşıyayız. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yüzde 80'i depremden zarar gördü. Oda aidatlarının dahi ödenemez hale geldiği bir dönemde, TOBB'un üyelerin aidatlarını üstlenmesini talep ediyoruz. Bu destek, depremzede firmaların toparlanmasına katkı sağlayacaktır. TOBB'un desteği, üyelerimizin yaralarını sarmalarında büyük önem taşıyor." dedi.

Başkan Sadıkoğlu ayrıca, TOBB'a gönderdikleri resmi yazı ile üyelerin aidatlarının üstlenilmesi taleplerini ilettiklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER