© Baykuş Haber

Başkan Sandıkçı: “Canike en güzel eserleri kazandırıyoruz”

İLÇENİN FARKLI NOKTALARINDA CANİK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN PARK VE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEN BAŞKAN İBRAHİM SANDIKÇI, EKİPLER İLE BİRLİKTE PLANLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ. İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMALARIN PROGRAM DÂHİLİNDE BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE DEVAM ETTİĞİNİ BELİRTEN BAŞKAN İBRAHİM SANDIKÇI, “CANİK İÇİN DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR, EN GÜZEL ESERLERİ KAZANDIRIYORUZ” DİYE KONUŞTU.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede yapılan park ve yol çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların talep ve önerilerini dikkate aldıklarını belirten Başkan Sandıkçı, "İlçemize en güzel eserleri kazandırıyoruz" dedi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte planlama çalışmalarını gerçekleştiren Başkan Sandıkçı, ilçenin dört bir yanında program dahilinde titizlikle devam eden çalışmalara vurgu yaparak, modern oyun gruplarına sahip yeni parkların inşaatlarının devam ettiğini ve düzenli olarak mevcut parkların bakım, onarım ve yenileme işlerini sürdürdüklerini açıkladı.

Sandıkçı, ilçede güvenli ve konforlu ulaşım için de yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirterek, vatandaşların memnuniyeti ve rahatlığı için kaliteli ve geleceğe dönük yolları ilçeye kazandırdıklarını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER