© Baykuş Haber

Başkan Sandıkçı: “Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Canike ömürlük eserler kazandırmaya devam edeceğiz”

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI’NIN BAŞKANLIĞINDA CANİK BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI AÇILIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Belediye Meclisi'nin 2023 Haziran ayı dönemi açılış toplantısında önemli bilgiler paylaşan Başkan Sandıkçı, ilçedeki devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında Meclis Üyelerine bilgi verdi. Ayrıca, 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakı üyelerini tebrik etti.

Toplantıda konuşan Başkan Sandıkçı, Türkiye'nin geleceğine olan inançlarını vurgulayarak, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Canik’e ömürlük eserler kazandırmaya devam edeceğiz." dedi. Ayrıca, ilçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarının planlı ve koordineli bir şekilde sürdüğünü, Fen İşleri Müdürlüğü ve SASKİ işbirliğiyle altyapı işlemleri tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Başkan Sandıkçı, ilçenin cadde ve sokaklarını modernize ederken aynı zamanda konforlu ulaşım hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Canik Belediyesi'nin ilçenin geleceği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER