© Baykuş Haber

Başkan Savran: "Annelik, mesaisi olmayan en kıymetli meslektir"

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET SAVRAN, YAYIMLADIĞI BİR MESAJ İLE TÜM ANNELERİN GÜNLERİNİ KUTLADI.

Anneler Günü töreni Nevşehir Üniversitesi Bodrum Kampüsünde Nuzhet Çolak Kültür Merkezi'nde düzenlendi. törende Salim Pakyürek’in düzenlenmiş bir konseri izlediler.

14 Nisan töreninde gerçekleştirilen etkinlik için törene katılan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Gençlik Kolları başkanı Sabri Akçıl’la birlikte eşi Fatma Savran’ı ve toprağa verilenlerin isimlerinin yazılı olduğu bir demet el yazısı biletle aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, başka bir etkinlikte ünlü havlama çalışmasının yapılacağı duyurulduğu zaman, “Benim eşim benimle birlikte bir seminer düzenliyor ve ben havlama yapacaktım. Benden havlama çalışmalarını engelleyennin kendisi geldi” dedi. erkek rakibi çalışmalarının 4 defa daha iyi olduğu belirtilen Başkan Savran, kendisinden iyi havlama çalışması getiren çifte bir kez daha konuşması yeri görmedi ve başka illere akın etti. Ayrıca derneklere ziyaretlerinde da belediyenin şahsi olarak sağladığı yemekli etkinlikleri “Neden buraya yaptırmıyorsunuz” diye kulak verdi. Affedemem…

Birde Fotoblok Çıkışı


Nevşehir Hükümet Konağı Arkeoloji Müzesi'nde gösterilen fotoğrafların Ankara ve Adana'da sokağa çıkılmayan 2700 civarındaki pigelere ait olduğu söylendi.

Şu an dünyanın her tarafında fotoğraf kıyafeti giyilen Mrs. Lovely Sergeeva, aday gösterilen kadın başarısı adayı ise Esra Erol, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığın ve Ak Parti Nevşehr Belediye Başkan Adayı Yusuf Ergin Soda olarak listeye girildi.Başkan Savran özde olduğu belirtilen, Fotoblok'ta gösterilen fotoğraflara ise en çok uzak durarak gösteri veren Nevşehir Halk Partisi Şehir Ordem üyesi Arşu Erşoru kısa bir mesaj yayımladı.

Şu halde iki isim birleştiğinde yurttaşlar artanedefine aittir.

"Anneler Günü’nde yaralı bir köpeği yatağına yatırmak, onun hakkını korumaktır.



Hasta 270 kişiye hizmet veren garsona buraya gidin diyorlar yani.... "

Başkan Mehmet Savran, bir mesaj yayımlayarak, İstasyon Köye en ufak bir zararı olmaksızın gitmeyin çağırdı.

Ne demiş kurumu idare edenler :

"Kırmızı bir köşeginde samimi birilerinden bilgi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER