© Baykuş Haber

Başkan Savran saha çalışmalarını inceledi

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET SAVRAN, MAHALLELERDE ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRDÜKLERİNİ BELİRTEREK, “DAHA GÜZEL VE YAŞANILABİLİR BİR KENT İÇİN TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞIYORUZ.” DEDİ.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, şehrin mahallelerinde hızla devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını değerlendirerek, "Şehrimizi daha yaşanılabilir ve güzel bir yer haline getirmek için elbirliğiyle çalışıyoruz" dedi.

Başkan Savran, güne belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulunarak başladı. İlk olarak Güzelyurt Mahallesi'ne giderek incelemelerde bulunan Başkan Savran, burada bir apartman inşaatında çalışan işçilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Ardından Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan ile birlikte Güzelyurt Mahallesi, 2000 Evler Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Bu mahallelerdeki altyapı, üstyapı ve park yapım çalışmalarını inceledi.

Başkan Savran, çalışmalar hakkında başkan yardımcılarından bilgi aldı ve belediye personeline kolaylıklar diledi. Şehrin her mahallesinde devam eden bu çalışmalarla Nevşehir'i daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getirme hedeflerini sürdürdüklerini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER