© Baykuş Haber

Başkan Seçer: Bu ülke bizim, Mersinimiz bizim

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER VE EŞİ MERAL SEÇER, TÜRK KADINLAR KONSEYİ DERNEĞİ TARAFINDAN BU YIL 2.’Sİ DÜZENLENEN ‘GELECEĞE SES VER SENFONİK POP KONSERİ’NE KATILDI.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, 'Geleceğe Ses Ver Senfonik Pop Konseri'ne katıldılar. Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirildi. Başkan Seçer, son parçada orkestrayı yöneterek katılımcıların takdirini kazandı.

Konserde duygu dolu anlar yaşandı, şiirler ve dans gösterileri büyük ilgi gördü. Ayrıca, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in Cem Karaca'dan "Islak Islak" parçasını seslendirdiği gece, özel bir kolejin çocuk korosunun da performansı izleyicileri etkiledi.

Başkan Seçer, konserde yaptığı konuşmada depremin yarattığı acıları hatırlatarak, yardımların devam ettiğini söyledi. Ayrıca, Mersin için gece gündüz çalıştıklarını ve huzur içinde yaşamalarını sağlamak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise depremden etkilenen çocukların eğitimi için sahne aldığını ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Türk Kadınlar Konseyi Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç, konserde aydınlık bir gelecek için herkesi ses vermeye davet etti ve eğitimde fırsat eşitliğini desteklediklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER