© Baykuş Haber

Başkan Seçer: İnsanları seviyorsan iyi bir belediye başkanı olabilirsin

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, 'YÖNETİM BİLİMLERİ' KONULU HAYAT BİLGİSİ DERSİ DOLAYISIYLA KENDİSİNİ ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hayat Bilgisi dersi çerçevesinde kendisini ziyaret eden öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Seçer, belediye başkanı olmak için tavsiyelerde bulundu.

Özel bir okulun 3. sınıf öğrencileri, 'Yönetim Bilimleri' konulu Hayat Bilgisi dersi kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i ziyaret etti. Öğrenciler, belediye başkanının görevleri, belediyenin öğrenciler ve çocuklar için hizmetleri, hayata geçirecekleri projeler hakkında sorular sordu ve belediye başkanı olmak için tavsiyeler istedi. Başkan Seçer, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak çocuklar ve gençler için hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Seçer, eğitimle ilgili çalışmaları hakkında da bilgi vererek, kreşler, bilim atölyeleri ve kurs merkezleri gibi projelerle Mersin'deki çocukların ve gençlerin iyi bir eğitim alabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, eğitim merkezlerinde ücretsiz kurslar düzenlediklerini ve öğrencilere destek verdiklerini belirtti.

Öğrencilerin ders çalışma ortamlarının da önemli olduğunu vurgulayan Seçer, Mersin'in her bölgesinde okuma salonları bulunduğunu ve öğrencilere rahat bir ders çalışma imkanı sağladıklarını ifade etti. Eğitimin küçük yaşta başladığını ve özellikle sebze hali gibi yerlerde açtıkları kreşlerin bu konuda önemli bir örnek teşkil ettiğini belirtti.

Başkan Seçer, öğrencilere "İyi tatiller" dileyerek yaz tatillerini değerlendirmeleri için Büyükşehir Belediyesi'nin etkinliklerine katılmalarını önerdi ve spor kurslarına katılmalarını tavsiye etti. Ayrıca, insanları sevmenin iyi bir belediye başkanı olmanın önemli bir unsuru olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER