© Baykuş Haber

Başkan Seçer: Ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, KURBAN BAYRAMI ZİYARETLERİ ÇERÇEVESİNDE MEZİTLİ İLÇESİNİN MAHALLELERİNİ GEZDİ, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK BAYRAMLARINI KUTLADI. BAŞKAN SEÇER, ZİYARETLERİNDE MAHALLE HALKINDAN VE MUHTARLARDAN GELEN TALEPLERİ DİNLERKEN, GEREKLİ NOTLARI DA BÜROKRATLARINA ALDIRDI.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Mezitli ilçesinin mahallelerini dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi ve bayramlarını kutladı. Seçer, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin ve muhtarların taleplerini dinleyerek not alarak bürokratlarına iletti.

Ziyaretlerde Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, meclis üyeleri, muhtarlar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile MESKİ bürokratları da yer aldı. Başkan Seçer, ilk ziyaretini Kaleköy Mahallesi'ne gerçekleştirdi. Burada deprem sonrası Kahramanmaraş'tan Mersin'e gelen bir vatandaş, belediye tarafından depremzedeler için yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Seçer'e teşekkürlerini iletti.

Seçer, Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye huzur getirmesini diledi ve deprem nedeniyle yaşanan acıları da anlattı. Ayrıca imar konusundaki çalışmaları da değerlendiren Seçer, Mezitli'nin imar planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen istek ve soruları yanıtlayan Seçer, ilaçlama konusunda da hassasiyetlerini vurgulayarak, vatandaşların da aynı hassasiyeti göstermelerini rica etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da imar planları ve diğer konularda bilgi verdi.

Başkan Seçer, diğer mahallelerde de vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı ve yerel projeler hakkında bilgi verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER