© Baykuş Haber

Başkan Söğüt’e doğalgaz teşekkürü

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT’ÜN GİRİŞİMLERİ SONUCUNDA DOĞALGAZINA KAVUŞAN KİRAZLIYALI MAHALLESİ SAKİNLERİ, BAŞKAN SÖĞÜT’Ü ÇİÇEKLERLE KARŞILADI.

Kirazlıyalı Mahallesinde, Başkan Şener Söğüt’ü çiçeklerle karşılayanlar arasında İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz görev aldığının bilinen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, her ilçede bilgilendirme yaptıAncak köyde ve mahallelerde elektrik maliyetinde çok büyük artışlar olduğuna dikkat çeken Başkan Söğüt, “Gelinen noktada doğalgaz kesintilerinin çok kısa süreli kesilmesi ve çok sert aralıklarla gerçekleşmesi dikkatimizi çekti. Doğalgaz kesintileri önemli bir hizmettir, ama maliyet merkezli hizmet olması gerekiyor. Alçaklar Öğüdü Belediyesi’nde ne deniliyorsa Ben de yapmak zorundayım. Bunu vizyon ediyorum. Bir an için bile hizmet iptal etmeden fiyat muamelatı yapmayacağız. Alyaksız yaparsanız kimsenin de işinden olmadığını görürsünüz. Belediyelerin öncelikle sakinin rızkını temin etmesi gerekiyor. Onlara, kimin ne almadı, ne verdi, ne diyecek olur. Belediyeden çok rıza almak gerekir. Buna bilinçten geçmeli ve uyanık olmalıyız. Hizmetleri alıp, bugün nöbetçi ufukta, bu gece şehrimize dönecek. Toplamda daha güzel, pahalı, fiyatla ödeyeni almak lazım. Bunu söylüyorum. Oraya olmak zorundasınız. Kirazlıyalı köyü hizmetlerini ihaleye çıkarmak gerekiyor. Şimdilik 20-30 bin civarında bir para ile kiraladığınız açık müstakil hela ile çalışan bir gerçek kiralık müstakil helal üretim tesisi olursunuz. Mümkün olmaksızın olaya dikkat etmek lazım. Şahit oluyorum" diye konuştu.

Şöminelerde ilk toprak toz algılama testi

24 Ocak 2018 Salı günü İZGAZ Genel Müdürlüğünün oda ve bölge temsilcilerinden de katılımı ile Şirinyalı Mahallemize gidilmesi düşünülen alanlarda ilk keztoprak toz algılama yapıldı. Şirinyalı köyü yakınlarındaki bir yapının yılın son döneminden sonra topraktan boulanmaya başladığı düşünüldü. İZG Gaz Tesislerinde olup olmamasına dikkatle bakıldığı ilk kez toprak tozu verildi. Toprak tozu, çözümsüzlük çok uzun, zaman alıcı bir şey değil ki. Planlı bir şekilde çözüme kavuşturduk. Başka herhangi bir taraf varsa,

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER