© Baykuş Haber

Başkan Suerden TBMMye ziyaret

GÖLPAZARI BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ SUER, MİLLETVEKİLLERİ İLE TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE (TBMM) BİR ARAYA GELEREK YASAMA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, milletvekilleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir araya gelerek yasama çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Başkan Suer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan'ı TBMM'de ağırlayarak ilçenin projeleri ve gelecek planları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik destek taleplerini iletti ve milletvekillerine yasama çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekilleri de Başkan Suer'e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Gölpazarı'nın projelerine duydukları ilgiyi dile getirerek ilçenin kalkınması ve refahının artması için çaba sarf edeceklerini vurguladılar. Bu ziyaret, ilçenin hedeflerine ulaşmasında parlamentodaki çalışmaların önemine dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER