© Baykuş Haber

Başkan Tavlı: “Asarkaya Karadenizin parlayan yıldızı oldu”

BİNLERCE VATANDAŞ AİLELERİYLE BİRLİKTE HEM PİKNİK YAPTI, HEM DE DOYASIYA EĞLENDİ.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Karadeniz Bölgesi'nin denize en yakın mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı'nın bölgenin parlayan yıldızı olduğunu belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım sorununun çözüldüğü ve Ünye Belediyesi tarafından yenilenen Asarkaya Kent Ormanı, hafta sonları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Aileler, piknik yapma ve eğlence için bu alanı tercih ediyorlar.

Başkan Hüseyin Tavlı'nın talimatıyla Asarkaya Kent Ormanı baştan aşağı yenilendi. Piknik alanları, sosyal donatılar, yürüyüş yolları, futbol ve voleybol sahaları gibi birçok yeni özellik eklenerek, bölgeye yakışır bir tesis haline getirildi. Geçen yıl hizmete açılan Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran, Ünye ve deniz manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası haline geldi.

Başkan Hüseyin Tavlı, Asarkaya Kent Ormanı'nın sadece Ünye halkı değil, bölge halkı tarafından da tercih edildiğini belirtti. Ayrıca, bu tesisin sadece yaz aylarında değil, yılın her günü hizmet verdiğini ve halkın beğenisini kazandığını söyledi.

Tavlı, Ünye'nin güzelliklerine daha fazla güzellik katmak için çalışmaların devam edeceğini ve tesislerde vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmelerini sağlamak için çabalayacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER