© Baykuş Haber

Başkan Tavlı: “Şehrimize değer katacak 3 önemli projeyi yılsonuna kadar tamamlıyoruz”

TÜM ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEN BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI, PROJELERİN TAMAMLANMASIYLA İLÇEDE 3 ÖNEMLİ İHTİYACIN GİDERİLECEĞİNİ BELİRTTİ.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacak 3 proje üzerinde çalıştıklarını ve bunları yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete sunacaklarını açıkladı. Sosyal tesislerde yapılan iyileştirmelerle Ünye'nin önemli ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Başkan Tavlı, şimdi de Ünye'nin vizyonunu değiştirecek 3 büyük projenin inşaatının devam ettiğini vurguladı.

Bu projelerin ilki, Ünye'nin vizyon projesi olarak kabul edilen "Batıpark" projesi. Bu projenin içeriği, engelsiz plajdan karavan parkına, manyetik kum havuzlarından sosyal tesislere kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Başkan Tavlı, Batıpark projesinin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılmasını hedeflediklerini belirtti.

İkinci proje, kadınlara yönelik hizmet verecek olan "Kadınca Yaşam Merkezi." Başkan Tavlı, bu merkezin, hanım kardeşlerin stres atması, dinlenmesi ve keyifli vakit geçirmesi amacıyla başlatılan bir çalışma olduğunu ifade etti. Bu merkezin de yılsonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor.

Üçüncü projede ise yarı olimpik yüzme havuzu bulunuyor. Başkan Tavlı, bu havuzun Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak bir proje olduğunu ve bu projeyi de yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete açacaklarını söyledi. Yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra tesis içinde fitness, sauna ve Türk hamamı gibi imkanların da bulunacağını belirtti.

Başkan Tavlı, Ünye'nin her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü, bu nedenle şehrin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurguladı. Proje tamamlanmalarıyla hem şehrin hem de bölgenin bu tesislerden faydalanacağını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER