© Baykuş Haber

Başkan Tekin’e BŞEÜ’den teşekkür belgesi

Başkan Tekin, meslek yüksekokullarının genellikle olumsuz bir dönemden geçtiğini ifade ederken, bu dönemin istisnai bir şekilde olumlu geçtiğini belirtti. Ayrıca, alınan kararın örnek bir şekilde uygulandığını ve bu başarının övgüyü hak ettiğini dile getirdi. Başkan Tekin'in bu sözlerine, Meslek Yüksekokulu ve Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Nazile Ural ayrı ayrı teşekkür etti.

Bilecik Furkan Tuzlaspor'un galibiyetini sürdürmesiyle ilgili olarak Teknik Direktör Kerem Atak, kararlılıkla devam ettiklerini ve bu galibiyetin önemini vurguladı. Atak, sezonun 13. haftasını doğru bir şekilde geçirerek takımın moralli bir şekilde oynayabileceğini belirtti. Ayrıca, futbolcuların hafta sonu ve 1 hafta boyunca iyi performans sergilemesi için çalıştıklarını ifade etti.

Hüseyin Yazıcıoğlu, ilk futbolculardan biri olarak görev yaptıkları şampiyon AVM liginde bir maçın olmadığı bir dönemde nasıl çalıştıklarını anlattı. Asistanları Sedat Özkan ve Pınar Korkut, futbola başladıkları zamanlardan bu yana birçok deneyimi paylaştıklarını söyledi. Kerem Atak, hafta sonu için tüm hücumcuların eğitildiğini ve iyi bir kişisel performans sergilemelerini istediğini belirtti.

Son olarak, Avrupa takımlarının hafta sonu varyasyonlarıyla çalıştığını ve favori olabileceğini belirten Kerem Atak, Ferdi'nin at koşusuna ihtiyaç duyduğunu ve bu deneyimi yaşamak istediğini dile getirdi. Ayrıca, maceranın küçük olduğunu ve takımın kendiliğinden kokuşabileceğini söyledi. Bu nedenle, tüm oyuncuların sahada en iyi performansı sergilemeye odaklanmalarını istedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER