© Baykuş Haber

Başkan Tören: “Tarihi mahallelerimizi yenilemeye devam ediyoruz”

EKİPLER ZAFERİMİLLİ MAHALLESİ’NDE BAŞLAYAN, ŞAHİNCİLİ, KİRAZLİMANI, AZİZİYE, SARAY VE ŞARKİYE MAHALLESİ İLE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR ÇERÇEVESİNDE DON OLARAK DÜZ MAHALLE’DE DE ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI. MAHALLELERDE ALTYAPI ÇALIŞMALARININ ARDINDAN MİNERAL YÜZEYLİ DEKORATİF DOĞAL BEGONİT TAŞ UYGULAMASI YAPILIRKEN, AYDINLATMA SİSTEMLERİ DE TAMAMLANDI.

Ordu'nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçedeki devam eden çalışmalar kapsamında tarihi mahallelerde alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yenileme işlemlerine devam ettiklerini açıkladı. Altınordu Belediyesi'nin şehir merkezi ve kırsal bölgelerde başlattığı alt ve üstyapı çalışmaları halen devam etmektedir. Ekipler, altyapı işlerini tamamladıkları bölgelerde beton yollar, kaldırımlar ve sıcak asfalt döşeme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Zaferimilli Mahallesi'nde başlayan çalışmalar, Şahincili, Kirazlimanı, Aziziye, Saray ve Şarkiye Mahalleleri'nde de devam ediyor. Düz Mahalle'de tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından doğal begonit taşıyla dekoratif mineral yüzey uygulamaları ve aydınlatma sistemleri de bitirildi.

Başkan Aşkın Tören, "Tarihi mahallelerimizi, gelenekleri gelecekle birleştirerek modern bir görünüm kazandırıyoruz. Şarkiye Mahallesi'nde başlayan çalışmalarımızın devamı niteliğindeki Düz Mahalle ve Selimiye Mahallesi'nde tamamlanan sokak yenileme işlemleri, şehrimize yakışır bir sonuç ortaya çıkardı. Sorunları çözüyor, hizmet beklentilerini karşılıyor ve şehrimizin yüzünü değiştirme çabalarımıza devam ediyoruz. Tamamlanan projeler şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER