© Baykuş Haber

Başkan Tören: “Ulaşım ağında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz”

HEM MERKEZDE, HEM DE KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN EKİPLER, SON OLARAK CUMHURİYET MAHALLESİ’NİN 9 SOKAĞINDA BAŞLATTIĞI ÇALIŞMALARI TAMAMLADI.

Ordu'nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçe genelinde ulaşım konusunda önemli çalışmalar yürüttüklerini açıkladı. Altınordu Belediyesi tarafından şehir merkezi ve kırsal mahallelerde devam eden sıcak asfalt çalışmaları, vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde 9 sokakta başlatılan çalışmalar tamamlandı. Bu çalışmaların bir parçası olarak bin 500 metrelik yağmur suyu altyapısı da hayata geçirildi ve ardından Ordu Üniversitesi'ne ve Ordu-Giresun karayoluna bağlanan sokaklar sıcak asfaltla kaplandı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, altyapı ve yol çalışmalarını değerlendirerek, şehrin yaşanabilir ve modern bir şehir olma hedefine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Şehir merkezinde uzun yıllardır devam eden sorunlara çözüm ürettiklerini ve kırsal mahallelerin ulaşım altyapısını geliştirdiklerini vurguladı. Başkan Tören, hizmetlerin devam edeceğini, şehri geliştirme ve vatandaşların konforunu artırma çabalarının süreceğini ifade etti.

Vatandaşlar ise yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER