© Baykuş Haber

Başkan Ülken 3. defa TOBB yönetiminde

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN (TOBB) 79. GENEL KURULU’NDA AYDIN TİCARET ODASI BAŞKANI HAKAN ÜLKEN 3. KEZ YÖNETİM KURULU LİSTESİNDE YER ALDI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, 3. kez Yönetim Kurulu listesinde yer aldı. Ülken, TOBB Yönetiminde Aydın'ı 3. dönemde de temsil etmekten büyük bir onur duyduğunu belirtti ve "Burada Hakan Ülken değil, Aydın var. Aydın'ımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79. Olağan Genel Kurulu, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Genel Kurul'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş da katıldı. Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni ve yerli otomobil TOGG için kura çekimi de bu etkinlik sırasında gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'in 3. kez TOBB Yönetim Kurulu listesinde yer alması, Aydın ilini gururlandırdı. Ülken, genç yaşına rağmen üst üste üç kez TOBB Yönetim Kurulu'nda yer almanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Ancak, bu görevi sadece kendisi için değil, Aydın için ve Aydın Ticaret Odası'nın üyeleri için üstlendiğini vurguladı. Ülken, daha fazla çalışmaya, üretmeye ve Aydın ile ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Bu göreve kendisini layık gören TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere tüm TOBB delegelerine, Aydın'ın 9 Oda ve Borsa Başkanlarına, Oda üyelerine ve yol arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER