© Baykuş Haber

Başkan Uzundemir liselilerin tiyatro oyununu izledi

ORTACA İLÇESİNDE YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ VE ORTACA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SAHNELENEN ‘LÜTFEN KIZIMLA EVLENİR MİSİN’ TİYATRO OYUNU İLÇE PROTOKOLÜ TARAFINDAN İLGİYLE İZLENDİ.

Ortaca ilçesinde, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen "Lütfen Kızımla Evlenir misin?" adlı tiyatro oyunu, ilçe protokolü tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Ortaca Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve lise öğrencilerinin yer aldığı Sığla Tiyatro topluluğunun sunduğu bu tiyatro gösterisini, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir de ilgiyle izledi. Başkan Uzundemir, oyunun sonunda liseli tiyatro oyuncularını ayakta alkışladı.

Oyun, eşini kaybetmiş ve tek amacı kızını mutlu bir şekilde evlendirmek olan bir anne ile hayatın monotonluğuna teslim olmuş, içinde umutsuzluk barındıran bir kadının hikayesini anlatıyor. İsmarlama evliliklerin dayatılması sonucu kızına karşı daha da çatışmacı hale gelen annenin komik yaşam öyküsünü işliyor. Aynı zamanda, toplumsal hayattaki "evlilik" meselesini mizahi bir dille ele alarak, bu alandaki çarpıklıkları gözler önüne seriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER