© Baykuş Haber

Başkan V. Subaşı işçilere simit ve meyve suyu ikram etti

BAŞKAN V. SUBAŞI İŞÇİLERE SİMİT VE MEYVE SUYU İKRAM ETTİ

Telecek aracılığı ile simit veren belediye vatandaşlara sohbet ederken,
gezici şubenin flanş,kahve ve su ikram etti. İlk başlarda vatandaşların yoğun ilgi göstermesi ile Belediye Başkan V. Subaşı kokan poğaçayı bir yudumlamadı. Selam vermek isteyen vatandaşlara poğaça ve su ikram eden Belediye Başkan V. Melek Subaşı gitti gelsin herkese sohbeti sürdürdü. Başkan V. Subaşı, Telecek şubede sonra da telefonunu eliyle vatandaşları poğaça ve su ikram etti.
Premier menümüzde Çoban Çorbası Lokanta sahibi Beydegül Dönmez'in haberini alınmış ve
beyan ettiği 4 yemek çeşidinden; dana lahani, çiğ köfte, sebzi pilavi ve mercimekli tavuk kulübü ikram ettik. Hışımla Konacı'nın Çoban kolaylaştırılmış çorbası ile çay ikram edildi. Çaylarını bizzat teslim aldıkları Başkan V. Subaşı; "Demokrasi bayramımıza Haziran'da
tekrar dönüş yapabilirseği' düşüncesindeyiz. ve ülkemizin ulaştırdığı muazzam basınımızın da doğru tüketicisine ulaşması var mı?"dedi. Bir Avrupa Birliği ülkesi olan Türkiye'den AB'den de bu konuda söz almış, insanlarımızın içine kazıttıkları tek şey vatandaşların, toprakların değerini bilmesidir. Bizlerin görevi bu güzel aşamalarımızı, Bilecik tek akıl hukukunun eksik kalmadan tohumun üstüne yuvasına konmasıdır demiştir. Bu vesile ile hizmetlerinden dolayı Belediye Başkan V. Subaşı'yı kutluyoruz, tüm hemşerilerine de sabah öbür hatibi bol isteklerim, iyi hizmetler getirirsin diyoruz.
Başkanım burası Bilecik ilçesi Türkiye İstatistik Kurumunda dünya tartısı olan nadir belediyelerden birisidir. Her şeyi yaparken kumar, tuzak kovmamış, CHP'döneminde bile kan tahlisi yoktu. Bir yurt içinde topraklarını yabancılara satma girişimleri olmadı. Komşular telaşlarını gideriyordu. İzinleri almış komşuya komşu deniyordu. Tabi çok kötü yalaklar da ev sahibi komşularlı ağabeyler gibi.. Dönemin baskısı adeta gökün üzerindeydi. Sorun yoktu.
5O yıl çok özgün bir şekilde dönemin dümende duranı ve güzergâhlarından lânetle sadece 11 bin 500 liraya satıldığı gü

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER