© Baykuş Haber

Başkan V. Subaşı, öğrencilere kitap hediye etti

BİLECİK BELEDİYE BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI, BİLECİK BELEDİYESİ TÜRKAN SAYLAN ÇOCUK SOSYAL TESİSLERİNDE BİR ARAYA GELDİĞİ ÇOCUKLARA KİTAP HEDİYE ETTİ

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi ve onlara kitap hediye etti. Bu güzel etkinlik, Bilecik Kitap Günleri kapsamında gerçekleştirildi.

Yazar Semih İğdegül'ün katılımıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklara sokak hayvanları hakkında eğitimler verildi. Başkan Vekili Subaşı, Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan ve diğer birim müdürleri de bu eğitime katılarak çocuklarla keyifli bir zaman geçirdi.

Başkan Vekili Subaşı, çocuklara kitap hediye ederken yaptığı konuşmada, "Yazar İğdegül, Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesislerinde çocuklarımıza sokak hayvanları hakkında eğitim verdi. Çocuklarımızla birlikte çok güzel vakit geçirdik, harika bilgiler edindik. Tüm canlılara hoşgörülü yaklaşalım, tüm canlıları sevelim" dedi.

Programın sonunda Başkan Vekili Subaşı, Gülbahçe Anaokulu'ndaki çocukları ziyaret ederek onlara eğitimlerine katkı sağlayacak hediyeler verdi. Bu etkinlik, çocukların eğitimine ve kitap okuma alışkanlıklarının geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan güzel bir girişimdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER