© Baykuş Haber

Başkan Yalçın: Açıklanan Kabine Türk Sanayicisine Heyecan Vermiştir

KAYSERİ OSB BAŞKANI MEHMET YALÇIN, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN KAMUOYUNA AÇIKLANAN CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ KABİNESİ’NE İLİŞKİN AÇIKLAMADA BULUNDU.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Kabinesi hakkında bir açıklama yaptı. Başkan Yalçın, yeni kabine hakkında olumlu düşüncelere sahip olduklarını belirterek, Türk sanayicisinin büyüme, istihdam ve ihracata odaklı hedeflere odaklandığını ifade etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde çalışacak olan yeni kabineye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Yalçın, açıklamasında 2023 seçimlerinin ve ardından yeni kabine oluşumunun yakından takip edildiğini belirterek, ekonomi yönetimi bağlamında yeni kabineden olumlu işler yapmasını beklediklerini ifade etti. Türkiye'nin büyüme ve ihracat kapasitesini artırmak için istikrarlı bir ortamın gerekliliğine dikkat çeken Başkan Yalçın, yeni kabineden ülkenin her alandaki sorunlarını hızlıca çözecek adımlar atmasını beklediklerini belirtti.

Ayrıca, Mehmet Özhaseki'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Mehmet Fatih Kacır'ın ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak atanmasının Kayseri için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın, her iki bakanın da yeni görevlerinde başarılı olmalarını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER