© Baykuş Haber

Başkan Yılmaz öğrencilerle birlikte İlköğretim Haftasını kutladı

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ, VALİ SABAHATTİN ÇAKMAKOĞLU İLKOKULUNDA DÜZENLENEN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI.

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programına katıldı. Program sırasında öğrenciler tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere boyama seti hediye etti.

Okul Müdürü Ahmet Yıldırım, programın açılış konuşmasını yaparak ilçedeki İlköğretim Haftası kutlama etkinliğinin okullarında gerçekleştirilmesinden büyük onur duyduklarını ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü ise yeni eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. Tülücü, "Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm ülkemizde olduğu gibi Mersin'de de eğitim ve öğretim çalışmalarının, öğrencilere yeni başarılar ve yeni ufuklar kazandıracağına inanıyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve özellikle öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, eğitimin geleceğin inşası olduğunu vurgulayarak, "Cumhuriyetimizin 100. yılında başladığımız eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimiz çocuklarımız için fedakarca çalışıyorlar. İnşallah hep birlikte çocuklarımızı parlak bir geleceğe taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, tüm çocuklara hitap ederek onları çok sevdiklerini ifade etti ve yeni eğitim öğretim yılını tebrik ederek sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER