© Baykuş Haber

Başkan Yılmaz: “Tüm gençlerimize güveniyoruz”

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, İLÇEDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARININ DOĞRU ŞEKİLDE TESPİT EDİLMESİ ADINA SIK SIK İLÇE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELİYOR. BAŞKAN YILMAZ, TÜM GENÇLERE GÜVENDİKLERİNİN ALTINI ÇİZDİ.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirlemek için düzenli olarak yerel halkla buluşuyor. Başkan Yılmaz, tüm gençlere olan güvenlerini vurguluyor.

Şirinevler Spor Kulübü Lokali'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, özellikle gençlerin ilgisinin yoğun olduğunu ve gençlerin beklentilerini doğrudan dinleyerek, bu beklentiler doğrultusunda hizmetlerin hayata geçirildiğini ifade etti. Gençlerin toplumun geleceği olduğunu belirterek, idealist, vatan ve millet sevgisiyle hareket eden gençlere güvendiklerini dile getirdi.

Başkan Yılmaz, gençlerin dinamizmi sayesinde ülkenin daha parlak bir geleceğe sahip olacağına olan inancını vurgulayarak, Yıldırım Belediyesi olarak gençlere yönelik projeler üretmeye ve onlarla birlikte olmaya devam edeceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER