© Baykuş Haber

Başkan Yüce, SGMde öğrencilerin yılsonu heyecanına ortak oldu

Adapazarı SGM'nin yılsonu etkinliği sırasında konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2023 yılı eğitim programı çerçevesinde toplam 28 bin 772 kişiye eğitim imkanı sunduklarını belirtti. Başkan Yüce, bu programlar aracılığıyla şehrin geleceğini eğitimle inşa ettiklerini vurgulayarak, öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri kutladı.

Adapazarı SGM öğrencilerinin yıl boyunca ürettikleri el emeği eserlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Yüce, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Ayrıca, programda sergilenen müzikal gösteriler ve tiyatro oyunlarını ilgiyle izleyerek genç yeteneklere destek verdi.

Başkan Yüce, 49 ay süresince yapılan altyapı çalışmalarına ve sosyal projelere dikkat çekerek, gençlerin ve çocukların öncelikleri olduğunu belirtti. Eğitim alanında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve SGM'ler aracılığıyla zengin bir ders içeriği sunduklarını ifade etti.

Gençlerin stratejik düşünme, problem çözme yeteneklerini geliştirecek kurslar ve atölye çalışmaları düzenlediklerini belirten Başkan Yüce, şehrin geleceğini eğitimle inşa etmek için çalıştıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER