© Baykuş Haber

Başkan Yücelden öğrencilere karne hediyesi

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL, ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ OLARAK 3 BİN BİSİKLET DAĞITACAK. BİSİKLETLER, ALANYA KAYMAKAMLIĞI, ALANYA BELEDİYESİ VE ALANYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE DÜZENLENEN ALBAP SINAVI’NDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞKAN YÜCEL TARAFINDAN VERİLECEK.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilere karne hediyesi olarak 3 bin bisiklet dağıtacak. Bisikletler, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ALBAP Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere Başkan Yücel tarafından verilecek.

Başkan Yücel'in öğrencilere yönelik bu güzel jesti, bisiklet kültürünün yaygınlaştırılması ve öğrencilerin spor yapmalarının teşvik edilmesi amacıyla gerçekleşecek. ALBAP sınavlarında kendi sınıflarında ilk üçe giren her öğrenciye karne hediyesi olarak bisiklet hediye edilecek.

Alanya Belediyesi, Antalya Valiliği tarafından başlatılan "Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (AHENK)" kapsamında bu yıl Alanya genelindeki okullarda 4 sınav düzenledi. Bu sınavlar sonucunda oluşturulan sıralamada, 4. sınıftan 12. sınıfa kadar her sınıfta kendi sınıflarında ilk üçe giren öğrencilere Başkan Yücel tarafından bisiklet hediye edilecek.

Başkan Yücel, bisiklet dağıtımını 16 Haziran Cuma günü saat 14:00'te Alanya Belediye Binası arkasında gerçekleştirecek. Kendi özgün projeleri olan bu inisiyatif ile öğrencilere spor yapma fırsatı sunulurken, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve çevre dostu ulaşımın teşvik edilmesi amaçlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER