© Baykuş Haber

Başkan Zorluoğlu Yomrada esnaf ve vatandaşlarla buluştu

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MURAT ZORLUOĞLU, GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İLÇE ZİYARETLERİYLE HALKIN TALEP VE SORUNLARINI YERİNDE DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN 18 İLÇEDE DAHA GÖRÜNÜR OLMASI ADINA PROJELERİNİ BİRBİRİ ARDINA HAYATA GEÇİREN BAŞKAN ZORLUOĞLU, YOMRA İLÇESİNE GİDEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin 18 ilçede daha görünür olması amacıyla projelerini hayata geçiren Başkan Zorluoğlu, Yomra ilçesine ziyarette bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Talep ve sorunları doğrudan yerinde dinlemeye önem veren Başkan Zorluoğlu, ilçe gezileri kapsamında Yomra ilçesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi ve esnaf ile vatandaşlarla buluştu. Ziyaret sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Kadir Özdemir, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Karaoğlu ve Tülay Adanur ile daire başkanları da Başkan Zorluoğlu'na eşlik etti.

Zorluoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak 4.5 yıldır şehrimizde büyük bir çalışma gerçekleştirdik. Hem Ortahisar'da hem kırsal alanda ve ilçe merkezlerinde bütçe olanaklarımızın ötesine geçerek özel bütçeler ve Ankara'dan özel desteklerle yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Ortahisar'da büyük bir değişim ve dönüşüm sağladık. Birçok yatırımı hizmete aldık, diğerlerini ise seçimlere kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Ayrıca şehrin en çok ihtiyaç duyduğu yeni otogarı tamamladıklarını belirten Başkan Zorluoğlu, Bilim Merkezi ve Plenaturyum gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Yomra ilçesinde de çeşitli yatırımların yapıldığını ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Başkan Zorluoğlu, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla yapılan sohbetler sırasında yoğun ilgi gördü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER