© Baykuş Haber

Başkentte 2 araç alt geçitte sular altında kaldı

ANKARA’NIN MAMAK İLÇESİNDE BULUNAN ALT GEÇİTTE YOĞUN YAĞIŞIN ARDINDAN 2 ARAÇ SULAR ALTINDA KALDI.

Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen şiddetli yağış sonrasında bir alt geçit sular altında kaldı ve içinde bulunan iki araç suya gömüldü. Bu ani sel anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Alt geçitte mahsur kalan sürücüler, araçlarının içini suyun tahliyesi için kendi çabalarını gösterdiler.

Muharrem Öztürk, Kırıkkale'den çocuğunu almak üzere yoldayken alt geçitte ani bir sel felaketi yaşadıklarını ve araçlarının su altında kaldığını belirtti. Öztürk, "Belediyenin önünden geçtim, tam ışıkların önüne geldik ve önümüzde kamyon vardı. Aniden sel bastırdı. Buraya gelince burada mahsur kaldık, aracın içine su girdi. Araba çalışmadı. Neyse ki biz iyiyiz, ama maddi hasar var" dedi.

Diğer mahsur kalan sürücü Hikmet Şenöz ise köprüye girdikten sonra suların aniden yükseldiğini ve aracının içinde mahsur kaldığını ifade etti. Şenöz, "Arabanın içindeyiz. Eşim, torunlarım ve gelinim vardı. Alışverişten geliyordum, bütün valizlerim arabanın arkasında ve hepsi ıslandı. Arabam çalışmıyor. Köprüye girdiğimde aracımın yarıya kadar suyla dolmuştu" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER