© Baykuş Haber

Başkentte çok sayıda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi

ANKARA’NIN İLÇELERİNDE YAPILAN UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ÇERÇEVESİNDE ÇOK SAYIDA ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Ankara'nın farklı ilçelerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında büyük miktarda çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirdi. 4 Haziran-20 Haziran tarihleri arasında yapılan operasyonlarda şunlar ele geçirildi:

Altındağ, Gölbaşı, Etimesgut ve Kahramankazan ilçelerinde gerçekleştirilen yol kontrolü sırasında yapılan aramalarda, metamfetamin, Galara marka haplar, kubar esrar, Lyrica marka haplar, kokain ve toz esrar dahil olmak üzere çeşitli uyuşturucu maddeler bulundu. Bu operasyon sonucunda E.K., Y.K., H.D. ve N.Ç. isimli şüpheliler yakalandı.

Ayrıca, Bala ve Pursaklar ilçelerindeki evlerde yapılan aramalarda, kenevir bitkileri, kubar esrar, kenevir tohumları, tabancalar, av tüfeği, kurusıkı tabancalar, şarjörler, fişekler, hassas terazi ve metamfetamin gibi maddeler ele geçirildi. Bu operasyonlarda O.T. ve Ü.C.V adlı şahıslar yakalandı.

Bu operasyonlarda ele geçen uyuşturucu maddeler ve diğer malzemelere el konulurken, şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldı. Ankara İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ticaretinin ve imalatının önlenmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER