© Baykuş Haber

Başkentte tekne bağlar gibi araba bağladılar

SELDE BİR VATANDAŞ ARABASINI AĞACA BAĞLADI.

Ankara'da dün öğle saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış ve dolu, bazı bölgelerde sel felaketi yarattı. Bu ani yağışlar nedeniyle sokaklarda mahsur kalan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Su baskınları ev ve iş yerlerini su altında bıraktı, caddeler ve sokaklar göle döndü ve bazı araçlar sular altında kaldı.

Sürücüler, sular altında kalan yollarda ilerlemekte zorlandılar. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise sağanak yağışın durmasını kapalı alanlarda bekledi. Bir vatandaşın ise otomobili sele kapılarak sürüklendi, ancak bu vatandaş aracını ağaca bağlayarak kurtarmayı başardı. Bu anlar ise kameralara yansıdı.

Taksici Uğur Döver, kırmızı aracın sahibinin çevredeki insanlardan yardım isteyerek aracını ağaca bağladığını belirtti. Suların aracı sürüklemesi sonucu aracın tehlikede olduğunu fark eden vatandaş, aracını ağaca bağlayarak diğer araçlara zarar vermesini önledi. Döver ayrıca, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın çabaları sayesinde aracın kurtarıldığını ifade ederek, şehirleriyle ilgili güzel bir ilgi gördüklerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER