© Baykuş Haber

Basketbol şut yarışmasında babalar ve çocukları doyasıya eğlendi

ESKİŞEHİR’İN BULUŞMA NOKTASI ESPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL ORGANİZE EDİLEN ‘BİZ BİR TAKIMIZ’ İSİMLİ BASKETBOL ŞUT YARIŞMASINDA BABALAR VE ÇOCUKLARI DOYASIYA EĞLENDİ.

Eskişehir'in merkezi Espark alışveriş merkezinde, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlenen "Biz Bir Takımız" adlı basketbol şut yarışması, ailelerin keyifli vakit geçirdiği bir etkinliğe dönüştü. Okulların tatil olması ve karne heyecanıyla dolu bir gün yaşamak isteyen aileler, Espark'a akın etti. Alışveriş merkezinde kurulan özel basketbol sahası, özellikle çocuklar ve babalar arasında ilgi odağı oldu.

Ücretsiz olarak katılımın sağlandığı etkinlikte, çocuklar babalarıyla birlikte 1 dakika içinde 6 atış yapma fırsatı buldular. Başarılı atışlar yapan aileler, sürpriz hediyelerle ödüllendirildi. "Biz Bir Takımız" adlı basketbol yarışması 19 Haziran'a kadar devam edecek ve ziyaretçilere 12.00 - 15.00 ile 16.00 - 20.00 saatleri arasında basketbol keyfi sunacak.

Katılanlardan 11 yaşındaki İrem Mendil, karne gününde babasıyla birlikte Espark'a geldiklerini ve basketbolu çok sevdiğini belirtti. Bu etkinliği duyduklarında denemeye karar verdiklerini ve başarılı olduklarını ifade etti. Babası Hasan Mendil ise kızının basketbola ilgi gösterdiğini ve bu etkinliği denemek istediklerini söyledi. Kendileri için özel bir gün olduğunu ve kızlarının başarılı olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Etkinliğe katılan bir diğer aile, oğluyla basketbol oynamayı seven Mehmet Çiftçioğlu ve oğlu için unutulmaz bir baba-oğul etkinliği olduğunu ifade etti. Aynı zamanda karne günü olduğu için Espark'ta bulunan bu etkinliği gördüklerini ve hemen katıldıklarını belirttiler.

Etkinlikte ödül kazanan çocuklar da mutluluklarını dile getirdi ve Espark'a teşekkür ettiler. Baba-oğul veya baba-kız olarak katılan aileler, Babalar Günü heyecanını ve karne sevincini bir arada yaşayarak keyifli anlar geçirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER