© Baykuş Haber

Başkomser Nevzat Kuşadasında

BAŞKOMSER NEVZAT KUŞADASI'NDA

Kuşadası Belediyesi tarafından restore edilen ve şehre kazandırılan Çalıkuşu Kültür Evi, ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit'i ağırladı. Ahmet Ümit, düzenlenen imza gününde hayranları için en sevilen eserlerini imzaladı ve Kuşadası'nda iki gün boyunca kalacak.

Tarihi Yıldırım Caddesi'nde bulunan Çalıkuşu Kültür Evi, edebiyat dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu seferki konuklarından biri, sürükleyici polisiye romanlarıyla tanınan ve Türk edebiyatının sevilen yazarlarından olan Ahmet Ümit oldu. Etkinlikte Ahmet Ümit, okurları için "Başkomser Nevzat", "İstanbul Hatırası", "Kırlangıç Çığlığı" ve "Bir Aşk Masalı" gibi 20'den fazla dile çevrilen ve büyük ilgi gören kitaplarını imzaladı. Yazar, iki gün boyunca Efe Suphi Yazar Konukevi'nde kalacak ve yarın Ada Modern Sanat Galerisi'nde düzenlenecek bir söyleşiye katılacak.

Kuşadası'da okurlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Ümit, Kuşadası Belediyesi'nin Çalıkuşu Kültür Evi ve Efe Suphi Yazar Konukevi gibi güzel atmosferler yarattığını ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER