© Baykuş Haber

Batman Petrolspor’un yeni teknik direktörü Mesut Toros oldu

Arif ARSLAN/BATMAN, (DHA) - Sağlık sorunları nedeniyle Batman Petrolspor’dan ayrılan Mustafa Reşit Akçay’ın yerine Mesut Toros getirildi.

Sağlık sorunları nedeniyle Batman Petrolspor'dan ayrılan Mustafa Reşit Akçay'ın yerine, yeni teknik direktör olarak Mesut Toros atanmıştır. TFF 3. Lig 2. Grup takımı Batman Petrolspor, 1+1 yıllık sözleşme imzalanan 64 yaşındaki Mustafa Reşit Akçay ile Temmuz ayında anlaşmıştı, ancak Akçay'ın sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılma kararı aldı. Yeni teknik direktörleri Mesut Toros ile bir yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mesut Toros ile bir yıllık anlaşmıştır. Anlaşmanın Mesut Toros'a ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz" denilmiştir.

Mesut Toros, 1997-1998 futbol sezonunda Batman Petrolspor forması giymiş ve geçen sezon 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'u kısa bir süre çalıştırmıştır. Toros, ayrıca daha önce Fethiye, 24 Erzincanspor, Amedspor ve Karşıyaka futbol kulüplerini de çalıştırmıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER